Administratie

We kunnen u adviseren over hoe u uw administratie het best kunt voeren om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Dit kunnen eenvoudige handelingen zijn waardoor wij de boekhouding op orde kunnen maken.

Boekhouden

Voor de boekhouding zullen we uw resultatenrekening, en uw balans opmaken. Hiervoor kunnen we op maat Excel bestanden maken of een online boekhoudmodule gebruiken*.

Belastingadvies

Om te zorgen dat u geen onnodige belasting hoeft te betalen zullen we u adviseren over de te voeren kosten. Voor een onderneming zit er onderscheid in wat u wel en niet mag voeren als zakelijke kosten. Daarnaast zijn er veel fiscale voordelen waar u gebruik van kan maken die we graag samen met u doornemen.

Belastingaangifte

De belasting en btw aangifte kunnen we voor u uit handen nemen, het belangrijke van dit onderdeel is dat we u zullen helpen om niet voor verassingen te laten staan zoals naheffingen.

Jaarrekening

Jaarlijks kunnen wij voor u de jaarrekening samenstellen. Het is voor ZZP’ers niet verplicht, maar het geeft een goed overzicht van hoe uw onderneming gedraaid heeft. Een bank kan dit vragen voor financiering van uw onderneming of van uw woning.