Web

Hoe wordt u tegenwoordig gevonden op het internet? De website van een bedrijf is het nieuwe visitekaartje. Met uw website kunt u laten zien wat u doet. En de klant kan gemakkelijk contact met je opnemen.

Website bouwen

Website wordt gebouwd met Wordpress voor makkelijk content bewerking, SEO en beveiliging. Er wordt gebruikt gemaakt van een standaard thema. In het thema komt de hijsstijl zodat de website niet op een thema lijkt. Er is een mogelijkheid om een custom ontwerp voor de website te krijgen. Hier zitten meer kosten aan verbonden

Webshop*

Er is ook de mogelijkheid om een webshop te bouwen. Dit is mogelijk in overleg ivm de extra uren die in een webshop zitten. De website wordt ook gemaakt in Wordpress, samen met iDeal betaling.

SEO optimalisatie

Search Engine Optimization zoals de naam het al zegt optimaliseren wij de website voor zoekmachines. Zodat uw bedrijf goed gevonden wordt op Google of een andere zoekmachine.

Content management

Heeft u zelf geen zin om de website bij te houden? Of nieuwe teksten online te zetten. Dit kunnen wij ook voor u doen. Een mailtje met tekst wat op de website moet en wij verwerken het. Ook houden wij ons bezig met social media, wat ook handig kan zijn voor uw bedrijf.

Huisstijl

Een logo en huiskleur spelen een belangrijke rol voor een bedrijf. Dit om herkenbaarheid en professionaliteit te creëren. Wij leveren bij elke klant een huisstijl toepasselijk op het bedrijf. Ook kunnen wij flyers, visitekaartjes en andere soorten print materiaal leveren.